Mens en gezondheid

Een veilige en betrouwbare haartransplantatie onderga je bij Esteworld

vrijdag, 6-11-2020  

Een kaler wordende kruin is uiteraard alles behalve prettig. Als je een beroemde acteur bent met een flinke bankrekening, een zekere populariteit onder fans en een hele schare vrouwen waar je uit kunt kiezen, dan maakt het echt niet uit of je kaal wordt of niet. Maar zelfs dan kan de ijdelheid er moeite mee hebben. Maar je hebt dan in ieder geval genoeg om op terug te vallen en kunt van je kale kop zelfs een soort imago maken. Acteurs als Bruce Willis, Dwayne Johnson, Vin Diesel of Jason Statham zijn allemaal acteurs die we kennen als kaal. We zouden hen niet anders kunnen zien en de kaalheid maakt hen er dan ook niet minder aantrekkelijk op. Maar wat wel opvalt. is dat het allemaal actiehelden zijn met flink gespierde lichamen. Blijkbaar past een kale kop daar juist heel goed bij. Maar als je zelf kaal wordt, dan heb je niet een dergelijke rol om in te vluchten. Je kunt de kaalheid niet voor je laten werken. Mannen die aantrekkelijker worden wanneer ze hun haar verliezen zijn niet heel talrijk. Het is dan ook niet zo gek dat je de kale plek weer wilt voorzien van nieuw haar. Daar kun je dan een haartransplantatie voor ondergaan. Het is dan alleen wel heel belangrijk om goed te kijken naar de kliniek en de specialisten die daar werkzaam zijn. Een haartransplantatie heeft eigenlijk alleen zin als het 100% perfect wordt uitgevoerd. Een prima resultaat is niet goed genoeg, want dan kun je vaak nog zien dat je implantaten hebt. Een matig resultaat is vaak nog erger dan de originele kaalheid en als het slecht wordt gedaan, dan kun je er zelfs lelijke littekens aan over houden. Dus een haartransplantatie is niet iets waarbij je op prijs of kwaliteit mag bezuinigen. Als je kiest voor een haartransplantatie, dan doe je dat omdat je ontevreden bent over je kaalheid en dus moet het goed worden opgelost. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor een haartransplantatie bij Esteworld. Deze kliniek staat zeer goed aangeschreven en is al door vele duizenden cliënten met uitstekend resultaat bezocht. Je kunt er dus vanuit gaan dat de transplantatie een groot succes zal zijn. Maar dat is niet de enige reden waarom je zou kiezen voor deze kliniek. Naast het feit dat Esteworld namelijk de beste kliniek voor haartransplantaties is in Europa, profiteer je ook nog eens van een ware VIP behandeling. Tijdens de periode waarin je de haartransplantatie ondergaat, verblijf je in een luxe hotel (dus niet in de kliniek zelf) en geniet je gewoon van de nodige luxe en volop comfort. 

Bezoek de site voor meer informatie over de haartransplantatie bij Esteworld 

Via de website van esteworld-haartransplantatie.nl, kun je meer informatie vergaren over de kliniek, de behandeling, de procedure, et cetera. Het is dan ook een goed idee om de site te bezoeken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Daarna kun je een gratis consult aanvragen. 

Gratis consult en vele andere voordelen

Als je kiest voor Esteworld, dan kun je in Nederland een gratis consult aanvragen. Maar daarnaast profiteer je ook van voordelen als: 

  • VIP treatment
  • Gratis nazorg in Nederland
  • Nederlandse begeleiding in de kliniek
Lees meer…


Comments are closed.