Mens en gezondheid

Een unieke online supermarkt met een gigantisch aanbod

maandag, 19-2-2018  

Hebt u moeite met boodschappen doen? Zit u bijvoorbeeld in een rolstoel, bent u slecht ter been of loopt u met krukken? Of hebt u het simpelweg erg druk met uw leven en zoekt u daarom naar een online supermarkt in Utrecht? Zo nu en dan bestellen in een online supermarkt terwijl u ook weleens naar de supermarkt bij u om de hoek gaat, dat is een perfecte combinatie voor iedere hardwerkende inwoner van deze prachtige oude stad. Kijk daarom eens op supermarkt-utrecht.nl en probeer het eens uit. Onze online supermarkt biedt een unieke formule aan. Het is namelijk mogelijk om zowel telefonisch als via de mail uw bestelling aan ons door te geven. Via het contactformulier op de website bestellen is handig als het wat minder haast heeft. Want als u als particulier op werkdagen voor 09.30 uur bestelt, dan kunnen wij doorgaans op dezelfde dag leveren. Bij bedrijven ligt het iets anders, zeker als het gaat om grotere verpakkingen of omdat u simpelweg in meer volume hebt besteld. Maar ook dan mag u op deze online supermarkt rekenen! We zorgen ervoor dat iedere onderneming, instelling, kinderdagverblijf of verzorgingscentrum de volgende dag over zijn bestelde levensmiddelen kan beschikken. Voor de veganist, degene met allergieën zoals een glutenallergie of mensen die simpelweg goed voor zichzelf willen zorgen en tegelijkertijd een steentje willen bijdragen aan het behoud van het milieu is het verstandig om naast ons reguliere assortiment ook even bij de biologische producten te kijken. We mogen met gepaste trots stellen dat we honderden natuurlijke producten aan kunnen bieden.

Deze online supermarkt levert aan particulieren en bedrijven

Een bestelling plaatsen in de online supermarkt kan aldus op diverse manieren. Helaas is het nog niet mogelijk om de producten daadwerkelijk aan een digitaal verlanglijstje of winkelmandje toe te voegen maar we werken daar wel degelijk aan. Wat zijn zoal de voordelen van deze online supermarkt voor u als particulier? Het is u natuurlijk al wel duidelijk dat u er de deur niet voor uit hoeft en dat wij van A-merken maar ook van huismerken en budgetmerken leveren. Dat betekent dat er binnen ieders budget wel een artikel te vinden is zodat u geen dief van de portemonnee hoeft te zijn. En naast het feit dat we een groot aanbod aan houdbaar aanbieden kunt u hier ook terecht voor groente en fruit, vlees en vis en brood aan. Andere voordelen die we absoluut niet onbenoemd willen laten zijn onder andere:

  • Het feit dat een bezorging slechts €2,50 is binnen Utrecht. Sterker nog, valt de bestelling uit boven de 25 euro? Dan zijn er geen verdere verzendkosten aan verbonden.
  • U hoeft niet via een online betaalservice te betalen. Niets van dat al. Dat maakt de online supermarkt aantrekkelijker voor ouderen. U betaalt aan de deur, gewoon contant als u dat wilt, of door te pinnen.
  • Wij bezorgen maar liefst 5 dagen per week en het is zelfs mogelijk om na 18.00 uur te leveren. Dit moet natuurlijk wel in goed overleg gebeuren, dus vraag even naar deze mogelijkheden.

Het is verstandig om even een boodschappenlijstje te maken

Wilt u iets meer weten? Vraagt u zich af wat het precies kost? Of zoekt u een product maar kunt u het niet in de online supermarkt vinden? Wij beantwoorden graag telefonisch of per mail uw vragen. Ook wensen naar nieuwe producten zijn meer dan welkom. We zoeken altijd naar uw feedback en zoeken tevens graag naar nieuwe voedingsmiddelen en merken om ons assortiment mee uit te breiden. Klim aldus in de pen en schrijf ons een mail.

Lees meer…


Comments are closed.