Bedrijven en Bedrijfsleven

Een teambuildinguitje organiseren met een workshop schrijven?

woensdag, 8-8-2018  

Veel bedrijven vinden het belangrijk om ieder jaar een leuk uitje te organiseren voor hun klanten. Vandaar dat wij u in dit korte artikel graag wat meer willen vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden wanneer het gaat over een leuke dagbesteding voor u en uw collega’s. Wij kunnen u namelijk helpen aan een workshop schrijven. Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt wanneer u een bedrijfsuitje wilt gaan organiseren, maar wij kunnen u vertellen dat wij deze workshop schrijven al voor heel veel bedrijven hebben gegeven en zij hebben ons allemaal laten weten dat zij heel erg genoten hebben van de workshop schrijven. Mocht u willen weten hoe wij doorgaans te werk gaan, dan kunt u altijd een keer op onze site komen kijken. Op Eigenwijzewoorden hebben wij al onze informatie geplaatst en wij hopen van harte dat u hier een keer een kijkje wilt komen nemen. Wij kunnen u alles vertellen over hoe u beter kunt leren schrijven. Het is daarom ook dat wij u van harte willen uitnodigen om snel een keer naar onze pagina Eigenwijzewoorden.nl te komen kijken. Wij werken doorgaans op locatie, dus u hoeft niet te reizen om een workshop schrijven te komen volgen. Wij zorgen dat u les krijgt van een ervaren schrijver die weet hoe u een goede tekst moet en kunt opbouwen. Aan de hand van verschillende oefeningen kunt u tijdens de workshop schrijven bekijken wat u het meest interessant vind om aan te gaan werken. Wij merken dat iedereen andere wensen heeft en wij kunnen u tijdens de workshop schrijven de begeleiding geven die u nodig heeft. U zult merken dat er een creatieve geest in u wakker wordt waar u ook in uw werk veel plezier van kunt hebben. Aarzel daarom ook niet heel veel langer meer en kom snel een keer naar onze site kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij zijn uitermate betaalbaar, dus om het geld hoeft u het waarschijnlijk sowieso niet te laten.

Heerlijk creatief bezigzijn tijdens onze workshop schrijven

Het is voor mensen die veel op kantoor werken, wel een keer fijn om iets anders te doen. Wij hebben al heel veel mensen mogen verwelkomen voor onze workshop schrijven die normaliter weinig creatief werk moeten doen. Zij hebben vaak behoefte om zichzelf op artistieke wijze uit te drukken en vandaar dat onze workshop schrijven heel erg geschikt is om te komen volgen. Wij nodigen u daarom graag uit om een keer naar eigenwijzewoorden.nl te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt ons voor vele soorten begeleiding inschakelen. Wij merken vaak dat bedrijven het heel prettig vinden wanneer hun personeel goed kan schrijven. Wanneer zij dit namelijk goed beheersen, is het personeel ook beter in staat om de klanten goed te woord te staan. Wanneer u bij ons een workshop schrijven komt volgen en u vindt het leuk, dan kunt u ook altijd meer begeleiding bij ons aanvragen. Wij kunnen u namelijk voor langere tijd begeleiden tijdens het schrijven. Wij hopen daarom dat wij snel een keer iets van u zouden mogen horen. Wij begeleiden u namelijk graag.

U krijgt les van een professionele schrijver

Heeft u inmiddels al even op onze site gekeken? Zo niet, dan willen wij u van harte uitnodigen om snel even naar Eigenwijzewoorden.nl te komen kijken. Hier kunt u namelijk:

  • een van onze cursussen boeken
  • begeleiding aanvragen bij het werk dat u momenteel schrijft
  • uw teksten opsturen wanneer u graag commentaar wilt ontvangen

Kijk even op onze site om te zien wat wij voor u kunnen doen.


Comments are closed.