Bedrijven en Bedrijfsleven

Een schoonmaker in Hengelo inhuren

zaterdag, 5-1-2019  

Twee weken geleden gaven mijn vrouw en ik een feestje thuis. We waren 5 jaar getrouwd en wilden dit graag vieren. We hadden 5 jaar geleden onze bruiloft niet zo groot kunnen vieren als wij wilden en daarom wilden wij het nu groot vieren. Onze trouwdag viel op zondag en wilden het graag die dag vieren. We hadden een cateraar gevonden en wilden het graag bij ons thuis vieren. Hierdoor konden we besparen op veel kosten en meer mensen uitnodigen. We hadden van te voren veel van onze spullen opgeslagen, zodat het niet kapot zou gaan. Als je veel mensen in huis hebt, dan is de kans groot dat er iets stuk gaat, vooral als er gedronken wordt. Het feest zou beginnen om 4 uur en mensen konden dan al wat kleins eten en drinken. In het begin van de avond zouden we samen eten en daarna was de mogelijkheid om te dansen. We hadden een dj geboekt die voornamelijk klassiekers zou draaien. We wisten van te voren dat we achteraf veel moesten schoonmaken en daarom leek het ons beter om een schoonmaker in Hengelo in te huren. Wij zouden die avond gezellig meedrinken en laat naar bed gaan en waarschijnlijk geen energie meer hebben om schoon te maken de volgende dag. Een schoonmaker uit Hengelo weet precies hoe je snel en secuur kan schoonmaken en zou veel sneller dan ons klaar zijn. We hadden van te voren al een schoonmaker in Hengelo ingehuurd en hadden de kosten mee geteld in ons budget. We wisten van te voren niet zeker of we ook een schoonmaker voor een keer konden inhuren, maar gelukkig hadden we een bedrijf gevonden waar dat kon.

Een schoonmaker in Hengelo gevonden bij Reerink schoonmaak & onderhoud

Drie weken voor het feest zochten wij naar een bedrijf om een schoonmaker in Hengelo te boeken. Als we zagen dat het niet mogelijk was om eenmalig een schoonmaker in te huren, dan moesten wij een andere oplossing vinden. Gelukkig vonden we de website https://www.reerinkschoonmaak.nl/schoonmaak-hengelo/ van het bedrijf Reerink schoonmaak & onderhoud. We lazen op deze website dat het mogelijk was om eenmalig een schoonmaker in Hengelo in te huren als particulier. Een schoonmaker zou met verschillende dingen kunnen helpen in huis, zoals de ramen wassen, de vloer onderhouden en normaal schoonmaken. Via de website namen we contact op met het bedrijf en we vertelden over ons feestje. We zeiden dat we graag eenmaal een schoonmaker in Hengelo wilden inhuren om na het feest schoon te maken. Dit was geen probleem en ze konden iemand langs sturen op de dag na het feest. Het leek ons verstandig dat iemand langs zou komen voor 2 uur, als het dan nog niet klaar was, dan konden wij de rest doen. De kosten voor het inhuren van een schoonmaker vielen ons erg mee en waren goedkoper dan waar we rekening mee hadden gehouden.

Snel een schoon huis

Het feest was erg gezellig en achteraf was er veel troep. De vloeren waren erg vies en we hadden veel afval. Gelukkig hadden de gasten zich gedragen, maar ondanks dat was er veel schoon te maken. De schoonmaker uit Hengelo kwam zoals afgesproken opdagen en ging gelijk aan de slag. We hoefden niet te vertellen wat er gedaan moest worden. Binnen twee uur was het huis goed schoon en we hoefden zelf niets meer te doen. Voor een schoonmaker in Hengelo kunnen wij Reerink schoonmaak & onderhoud aanraden.

  • Geschikt voor bedrijven en particulieren
  • Er kon iemand eenmalig langskomen
  • Het was niet duur
  • Binnen 2 uur was alles schoon  


Comments are closed.