Webwinkels en Webshops

Een regenton met kraan bestel je gemakkelijk bij regenton.nu

vrijdag, 4-12-2020  

Als je de tuin wilt voorzien van een regenton met kraan, dan kun je terecht bij de webwinkel van regenton.nu. Hier vind je namelijk alles wat met regentonnen te maken heeft. Als je bijvoorbeeld al een regenton hebt, maar alleen een nieuwe kraan nodig hebt, dan kun je deze los bestellen bij regenton.nu. Een regenton met kraan is niet alleen een hele mooie accessoire voor in de tuin, het is vooral ook een praktische en milieuvriendelijke accessoire. Zodra het regent, dan kun je immers regenwater opvangen in de regenton met kraan. Tijdens regenachtige dagen, kan de ton zich helemaal vullen met regenwater. Dit regenwater zou anders verloren gaan, want veel van het water dat uit de hemel komt vallen, zakt weg in de grond of verdampt door de warmte. Dat betekent dat er op natte dagen altijd veel meer regen valt dan nodig is en op droge dagen valt er weer veel te weinig. Als de droge dagen aanbreken en het dagen achtereen niet of nauwelijks regent, dan kun jij dankzij de regenton met kraan toch je bloemen en planten van regenwater voorzien. Natuurlijk zou je ook gewoon leidingwater kunnen gebruiken en als je af en toe wat extra water tapt, dan is dat helemaal geen probleem. Het probleem is alleen dat het niet bij af en toe blijft. Tijdens droogte moet je constant de tuin van water voorzien en dat betekent dat je elke dag water uit de kraan moet tappen. Jij bent daarin uiteraard niet de enige. Hoe meer mensen gebruik maken van leidingwater, des te sneller het water opraakt. Het zou dan ook mooi zijn wanneer meer en meer mensen gebruik zouden maken van een regenton met kraan. Dat zou betekenen dat liters en liters water eerst uit de regentonnen komen. Stel je voor dat 1000 huishoudens allemaal 1 regenton met kraan hebben waar 100 liter water in past. Dan zou je in totaal dus 100.000 liter regenwater kunnen gebruiken, voordat men een beroep doet op leidingwater. Als alle huishoudens in Nederland met een tuin een regenton met kraan zouden kopen, dan zou de hoeveelheid te besparen water in de regionen van miljoenen liters terecht komen. Het is dus zowel goed voor de tuin als goed voor het milieu. Genoeg reden dus om eens te kijken wat er zoal te krijgen is bij de webwinkel van regenton.nu. Je hebt in ieder geval genoeg keuze, dus de kans is groot dat er wel iets voor je tussen zit. 

Kijk snel op de site en ontdek alle mogelijkheden voor een regenton met kraan

Via de site van regenton.nu kun je snel het hele assortiment bekijken. Je komt er zo snel achter welke opties je hebt. Zo kun je kiezen voor kunststof regentonnen, maar je kunt ook kiezen voor de klassieke houten regenton met kraan. Verder vind je op de site ook de nodige losse accessoires zoals: 

  • Kraantjes
  • regenton stop
  • Bladvangers
  • Vulautomaten

Bestel je selectie direct online

Zodra je alles hebt gevonden wat je nodig hebt, dan kun je meteen ook bestellen. Dit kun je allemaal online regelen via de site van regenton.nu. 


Comments are closed.