Bedrijven en Bedrijfsleven

Een Hp Zbook kunt u ongetwijfeld goed gebruiken

zaterdag, 14-10-2017  

De moderne mens kan niet zonder pc of laptop. We zijn de hele dag door verbonden met het internet op onze smartphone en velen werken op een kantoor of thuis achter een beeldscherm. Het is interessant hoe deze evolutie van technologie verlopen is. Een belangrijk merk op het gebied van computers en randapparatuur is natuurlijk Hewlett-Packard. Hun Hp Zbook is een van de bekendste laptops uit hun assortiment en is onderhand en vele vormen te verkrijgen. Wat de Hp Zbook zo uniek maakt is de combinatie van de elegante design, de snelheid van de processor en de betrouwbaarheid van deze machine. Als u als bedrijf wilt investeren in een Hp Zbook voor iedere werknemer zodat ze niet alleen op het werk maar ook thuis kunnen werken, dan bent u bij beat-it.nl aan het juiste adres. We verkopen namelijk de Hp Zbook in elke hedendaagse uitvoering. Zoekt u een Hp Zbook met erg veel Ram-geheugen? Of vindt u een sterke videokaart erg belangrijk? Weet u al hoeveel geheugen de harde schijf moet hebben? En werkt u liever met Windows 10 of met een iets oudere versie zodat al uw software soepel draait? Bij ons kunt u het allemaal zelf samenstellen. De Hp Zbook heeft in ieder geval een groot scherm. En dat betekent voor de werknemer dat hij of zij niet te dicht op het scherm hoeft te werken. En de klant kan eenvoudig meekijken. Dat maakt de Hp Zbook in onze ogen ook zeer geschikt voor vertegenwoordigers.

De Hp Zbook is voor onderweg of op kantoor de juiste keuze

Het design van de Hp Zbook is zeer modern en dat blijkt ook wel uit de volgende specificaties:

  • Zo weegt de huidige Hp Zbook nog geen 2 kilo,
  • Is het niet meer dan 19,9 mm dik,
  • En kunt u er een optionele touchscreen bijbestellen zodat een extra muis of het gebruik van de trackpad onnodig is.

Een bestelling maken bij Beat-It is snel gedaan. Het gaat er vooral om dat u de juiste keuze maakt. Want u wilt aan de ene kant niet te veel betalen, terwijl u aan de andere kant een modern product van een gerenommeerd merk in huis wilt halen. Daarnaast koopt u wellicht voor al uw werkgevers, werknemers, studenten of wie uw doelgroep dan ook mag zijn. Misschien wilt u als directeur van een ouderentehuis een aantal laptops kopen zodat de bejaarde inwoners ook bij de tijd kunnen blijven en op deze manier onder andere het contact met hun vrienden en familie kunnen onderhouden. Er zijn aldus vele verschillende doelgroepen en daarom kunt u ons om advies vragen. Per telefoon, mail en chat staan we tijdens kantooruren voor u klaar. Een andere zekerheid die we u bieden is het feit dat u altijd de laagste prijs mag verwachten op ons totale assortiment! En dat assortiment bestaat voornamelijk uit producten van topmerken. Dus tel uit uw winst en bestel snel, er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Liever een ander topmerk? Kijk dan snel in onze online catalogus

Via de sociale media zoals Twitter en Facebook houden we u graag op de hoogte over ons continu veranderende aanbod. Ook vindt u er vele blogs over specifieke producten waaronder de Hp Zbook en andere hardware van HP zoals pc’s, server en printers. Als u wilt kunt u na de levering betalen zodat u eerst rustig de kat uit de boom kunt kijken. Daar doen we beslist niet moeilijk over. Meer dan 60.000 tevreden klanten zijn u reeds voorgegaan. Dus maak het u eenvoudig door vanaf nu online te bestellen bij Beat-It.


Comments are closed.