Bedrijven en Bedrijfsleven

Een goede webruimte dankzij goedkope hosting

vrijdag, 1-3-2019  

Als je een blog wilt maken en wilt publiceren of als je juist je producten wilt aanbieden via een webwinkel, dan heb je een webruimte nodig met bijvoorbeeld een in het oog springende website. Je wilt de mensen immers bereiken en je wilt de aandacht van diezelfde mensen ook meteen vasthouden. Daarvoor heb je bijvoorbeeld een site nodig met korte laadtijden en die gemakkelijk in gebruik is. De tijden van het internet over de telefoonlijn zijn voorbij, maar in die tijd was het bijvoorbeeld gebruikelijk dat je een tijdje moest wachten voordat een pagina helemaal was geladen. Tijdens de wachttijd kon je ook niets beginnen op de site, want het pijltje van de cursor bleef een zandloper. Pas als de site helemaal was geladen, kon je op de volgende link klikken. Tegenwoordig klikken we heel wat af en de sites openen in een razendsnel tempo, zodat je meteen verder kunt klikken en ook zonder problemen meerdere websites tegelijk in je browser open kunt hebben. Daardoor zijn we dus ook als internetgebruikers gewend aan een bepaalde standaard. Als je een laptop koopt die niet zo snel is, dan duurt het soms wat langer voordat sites worden geladen en dat werkt al snel op de zenuwen. Het is dus ook niet zo gek dat men vaak een snelle laptop koopt, zodat men comfortabel kan surfen. Als men vervolgens op een site terecht komt die niet snel genoeg laadt, dan zal men deze site al snel weg klikken. De snelheid waarmee we kunnen surfen, maakt ons ook ongeduldiger waardoor een kleine vertraging vaak al genoeg is om op het kruisje te klikken. Daarom is de juiste hosting van wezenlijk belang. Want met de juiste hosting kun je lange laadtijden voorkomen, zodat klanten op de site blijven plakken. Maar je wilt uiteraard ook niet teveel betalen dus ook goedkope hosting is van belang. Als je een webwinkel hebt, dan wil je immers winst maken en dat gaat moeilijk als je heel veel geld kwijt bent aan hosting. De vraag is dan ook waar je terecht kunt voor goedkope hosting van goede kwaliteit. Je wilt immers ook niet gebruik maken van goedkope hosting en vervolgens inleveren op de kwaliteit. Dat schiet immers niet op en dus is het zaak dat de goedkope hosting wordt gecombineerd met een excellente service en uitstekende kwaliteit. Om deze reden is het dan ook verstandig om te kiezen voor WebRuimte Hosting. Lees hieronder verder voor meer informatie over de goedkope hosting van WebRuimte Hosting.

Goedkope hosting via verschillende pakketten

Als je kiest voor de goedkope hosting van WebRuimte Hosting, dan heb je de keuze uit verschillende pakketten. Je kunt dan ook kiezen voor de volgende drie pakketten:

  • Starter
  • Extra
  • Groot

In alle drie gevallen is er sprake van goedkope hosting, want of iets goedkoop is, is natuurlijk altijd relatief. Hoewel je voor pakket Starter pakket slechts 0.99 eurocent per maand betaalt, ontvang je ook minder opties. Het is dus goedkoper dan het pakket Groot, maar bijvoorbeeld met minder webruimte. In die zin is pakket Groot ook goedkoop, want je betaalt weliswaar 6.99 euro per maand, maar krijgt daarvoor wel 300 SSD webruimte in tegenstelling tot de 3 SSD webruimte van het pakket Starter. Je hebt bij Webruimte Hosting dus altijd te maken met goedkope hosting.

Neem contact op met WebRuimte Hosting

Mocht je meer willen weten over de verschillende mogelijkheden of de pakketten waar je uit kunt kiezen, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met een medewerker van WebRuimte Hosting of een kijkje nemen op de site van webruimtehosting.nl.


Comments are closed.