Nieuws

Een goede wandelwagen aanschaffen

vrijdag, 10-7-2015  

Ehouse - WandelwagenWilt u graag een goede wandelwagen aanschaffen; dat kan hier! Ehouse is de plek bij uitstek waar u terecht kunt als u een goede wandelwagen wilt aanschaffen. Wij bieden u volop mogelijkheden en onze producten hebben een ding met elkaar gemeen; ze zijn van de allerbeste kwaliteit! Wij houden onze standaarden graag hoog zodat u enkel en alleen kunt kiezen uit producten van de beste kwaliteit. Wat houdt dat precies in, vraagt u zich af. Onder kwaliteit verstaan wij producten die duurzaam, solide en betrouwbaar zijn en deze eigenschappen vertalen zich tevens in onze service. U kunt van ons op aan en daarom kiezen veel mensen voor een wandelwagen van Ehouse. Een wandelwagen kiezen waar u op kunt vertrouwen en waar u met plezier gebruik van maakt doet u dan ook hier. Ehouse is als winkel zes jaar geleden begonnen. Toen nog droeg de winkel de naam Baby On Wheels refererend aan de verkoop van wandelwagens voor babies. Maar het assortiment werd steeds uitgebreider en de naam Ehouse werd later – en nog steeds – gebruikt voor de winkel als nieuwe naam. Op het gebied van kinderwagens zijn wij gespecialiseerd en wij nemen dan ook graag even de tijd om u te vertellen over de mogelijkheden voor het kiezen van een goede wandelwagen en waar u op moet letten wanneer u een wandelwagen aanschaft. De voordelen en de service van onze webwinkel zijn divers. U kunt bij ons rekenen op:

  • Een duidelijke webwinkel met het webwinkelkeurmerk;
  • Altijd de mogelijkheid om persoonlijk contact op te nemen;
  • Wij hebben als winkel meer dan tien jaar ervaring op onze naam staan;
  • Wij zorgen altijd dat ons assortiment up to date is en blijft;
  • Onze producten zijn van de beste kwaliteit.

Wandelwagen online bestellen

Wij zijn ons als webwinkel altijd en op ieder moment bewust van het feit dat we onszelf moeten willen en blijven vernieuwen. Dat doen wij door alle ontwikkelingen op het gebied van de wandelwagen en kinderwagen nauwlettend in de gaten te houden. Wij bezorgen onze producten niet enkel in Nederland maar tevens in België. Graag onderhouden wij korte lijnen met onze klanten door hen altijd op de hoogte te houden van de status van hun bestelling. Wij bieden u daarenboven altijd veertien dagen bedenktijd. Wij richten ons in het bijzonder op de verkoop online. Dat maakt het voor u als klant makkelijk om snel en goed te zien wat wij allemaal te bieden hebben. Onze webwinkel is zeer overzichtelijk maar mocht u toch graag eens in het echt zien hoe onze producten eruit zien en een wandelwagen zelf proberen; dan kunt u onze etalage bezoeken. Omdat wij meer dan tien jaar ervaring hebben kunnen wij op al uw vragen antwoord geven. Stel wanneer u vragen heeft deze vragen dan ook gerust. Uw vraag kenbaar maken kan op diverse manieren. U kunt ons bellen middels het telefoonnummer dat u op de webpagina vindt en natuurlijk kunt u gebruik maken van het contactformulier. Wij bedienen u van advies op maat. Denk dus voor u contact opneemt altijd even goed na over de vragen die u heeft, want dan kunnen wij u goed en snel helpen. Een wandelwagen kiezen doet u bewust en een van de eerste dingen waar u op dient te letten is de flexibiliteit. Kunt u makkelijk draaien en gaat het wandelen soepel? Dat zijn belangrijke vragen die altijd centraal moeten staan. Wanneer uw kind in een wandelwagen zit dan wilt u natuurlijk dat de veiligheid volledig gewaarborgd is. Ook voor ons staat veiligheid daarom helemaal bovenaan. De eerste prioriteit bij het uitzoeken van een wandelwagen is natuurlijk veiligheid. Voor ons en voor u als koper is dat evident en dat moet het ook zijn.

Onze service

Ehouse biedt graag een goede service. Om deze reden hebben wij veel van de producten die in ons assortiment hebben opgenomen op voorraad. Dat betekent dat wanneer u een van onze producten voor drie uur besteld, dat deze de volgende dag al worden geleverd en dat is snel! Wij maken voor onze bezorgdiensten gebruik van de betrouwbare partij PostNL en daarom kunt u de status van uw bestelde product altijd inzien. Dat zijn grote voordelen waar u gebruik van kunt maken als u bij Ehouse een wandelwagen aanschaft. Daarnaast bieden wij een zeer ruim assortiment aan producten aan en dat is natuurlijk ook geweldig. Het kiezen van een goede wandel- of kinderwagen of het uitzoeken van een buggy is niet altijd even makkelijk. U wilt het beste voor uw kind, maar u wilt ook niet te veel betalen en een product uit kunnen kiezen met een goede prijs en kwaliteit verhouding. Dat zijn zaken waar u bij ons allemaal van op aan kunt. Een kinderwagen of buggy die u wilt hebben moet natuurlijk op de eerste plaats veilig zijn en prettig in gebruik. U moet er makkelijk mee kunnen wandelen. Vervolgens is het ook wel erg prettig om opbergruimte te hebben in de kinderwagen. Wanneer u bodschappen gaat doen met de kleine of kleintjes dan is het makkelijk als er wat van die boodschappen in de wagen passen. Wij bieden wagens voor tweelingen en eenlingen met opbergruimte. Bekijk het assortiment en kies de wagen die helemaal aan uw wensen voldoet! Mocht u op zoek zijn naar een specifiek product; dan kunt u ook altijd even contact opnemen om uw wensen te bespreken en dan kunnen wij u adviseren over de kinderwagen die het beste aansluit op uw wensen.


Comments are closed.