Bedrijven en Bedrijfsleven

EazyPAT 3140 USB kopen?

zaterdag, 13-7-2019  

Ingenium meetwinkel staat hoog aangeschreven op de markt voor meetapparatuur. Deze winkel levert meetapparatuur van diverse merken als Nieaf-Smitt, Gossen Metrawatt, Flir, Metrel, Fluke, Kyoritsu, Sonel, Testo en Uni-T. De meetapparatuur wordt geleverd met factuur, snelle bezorgservice en de laagste prijsgarantie! Het assortiment van meetwinkel bestaat onder andere uit: Apparatentesters NEN 3140, NEN 1010 en NEN 3140 installatietesters, Multimeters, Decibelmeters, Luxmeters, Infrarood camera’s, Isolatiemeters, rookgasanalysemeters, Klimaatmeters, de EazyPAT 3140 USB, etc. Waarom u moet kiezen voor meetwinkel? meetwinkel is een betrouwbare keuze omdat deze winkel al 20 jaar ervaring heeft. Verder is de betaling op factuurbasis en is er altijd sprake van de laagste prijsgarantie. Verder biedt meetwinkel een unieke metenswaardigheden nieuwsbrief aan, waarmee u uw kennis over meetinstrumenten en metingen in het algemeen kunt vergroten. Deze brief kunt u optioneel aanvragen op de website van meetwinkel.

Nieaf-Smitt EazyPAT 3140 USB

De Nieaf-Smitt EazyPAT 3140 USB is de vervanger van de oudere EazyPAT 3140 plus. Deze nieuwe Nieaf-Smitt EazyPAT 3140 USB is een doorontwikkeling van de EazyPAT 3140 plus. Deze nieuwe versie is voorzien van een aantal interessante extra functies. Zo kan de EazyPAT 3140 USB tot 1000 verschillende kleuringsresultaten opslaan in zijn interne geheugen. Verder kan er op een eenvoudige manier een keuringscertificaat worden gerapporteerd. De meetgegevens worden naar csv formaat uitgevoerd, waardoor ze eenvoudig in te lezen zijn in Microsoft Excel. Wanneer u de Nieaf-Smitt EazyPAT 3140 USB bestelt, wordt deze met een cd geleverd. Op deze cd staat een programma/tool waarmee u de gegevens kunt omzetten naar een keuringscertificaat. De EazyPAT 3140 USB voert alle verplichte testen volgens NEN 3140-2011 uit. Verder heeft dit apparaat beschikking over een aantal unieke eigenschappen. De grote display biedt een duidelijk overzicht van de resultaten van elk testonderdeel. De grenswaarden zijn geïntegreerd in het apparaat, waardoor er direct een goed- of afkeur signaal wordt gegeven wanneer u een test heeft uitgevoerd. De laatste jaren heeft er een enorme toename in het gebruik van gevoelige apparatuur plaatsgevonden. Hier speelt de NEN 3140-2011 op in door toe te staan dat er naast de 500 V en 250 V isolatieweerstandtest uitgevoerd mag worden. Verder is deze functionaliteit natuurlijk nuttig toegevoegd aan de EazyPAT 3140 USB. De EazyPAT 3140 USB biedt de mogelijkheid om een aardlekschakelaar volgens de NEN 3140 te testen. Verder kunt u met een optionele adapter 3-fase apparatuur op aarde en lekstroom testen. Ook kunt u de lekstroomtest voor 230 V gevoede apparatuur. 

Mogelijkheden en accessoires

Met de EazyPAT 3140 USB kunt u verschillende testen uitvoeren. De testen die u hiermee kunt uitvoeren zijn:

 • Testen van Klasse I apparatuur
 • Testen van Klasse II apparatuur
 • Testen van IEC-kabels, verlengsnoeren en haspels
 • Meten van ALS volgens NEN 3140
 • Meten van 3-fase machines op reële lekstroom
 • 250 V / 500 V isolatieweerstandtest
 • 230 V reële lekstroomtest
 • Controleren van wandcontactdoos
 • Opslag van 1000 meetwaarden

Verder wordt de EazyPAT 3140 USB geleverd met een aantal accessoires. Deze accessoires zijn:

 • Voedingskabel
 • Meetsnoer (met meetpen en krokodillenbekklem)
 • Draagtas
 • Handleiding
 • Batterijen
 • Conformiteitsverklaring

Mocht u de Nieaf-Smitt EazyPAT 3140 USB apparatentesteer online willen bestellen? Dan kunt u deze bestellen op de website van meetwinkel. Levering van de Nieaf-Smitt EazyPAT 3140 USB apparatentester vindt plaats op factuurbasis, dus er zijn geen betalingen die vooraf gedaan moeten worden. 


Comments are closed.