Bedrijven en Bedrijfsleven

Dubbel glas gezocht? Glaswebwinkel.nl is uw glasspecialist in onder andere isolatieglas!

zaterdag, 7-9-2019  

Bent u opzoek naar dubbel glas voor uw woning, bedrijf of een ander pand? Dan bent u van harte welkom bij Glaswebwinkel.nl! Als jarenlange specialist op het gebied van glas, bieden wij u diverse mogelijkheden aan. Nieuwe dubbele glazen zijn een must als u een raam of andere glazen mogelijkheden wilt plaatsen. Het zorgt namelijk voor een grotere isolatie van de temperatuur. Hierdoor wordt dubbel glas in de volksmond ook wel isolatieglas genoemd. Benieuwd naar al onze (op maat gemaakte) mogelijkheden en voordelige tarieven? Bezoek dan eens onze webshop of neem gelijk contact op met onze klantenservice: 055-8431627. Glaswebwinkel.nl voor uw (dubbel) glas bestellingen!

Dubbel glas aanschaffen

Isolatieglas of dubbele glazen worden tegenwoordig standaard toegepast bij woningen en kantoorpanden. Aangezien er twee glazen zijn verwerkt in een raam, heeft het als voordeel dat het vergeleken met enkel glas een lagere U-waarde heeft. Dit houdt kort gezegd in dat een woning beter warmte kan vasthouden. Hoe lager de U-waarde hoe beter de isolatie. Dit brengt veel comfort mee en bespaart ook flink op de stookkosten. Er zijn verschillende varianten dubbel glas beschikbaar. Naast isolatieglas dat tussen de 2 glazen met lucht is gevuld, is het ook mogelijk om voor HR++ glas te kiezen. Hierdoor bespaart u nog meer energie. Dubbel glas bestaat dus uit minimaal twee glasbladen, ook wel de binnen- en buitenruit genoemd. Daartussen is een spouw gevuld met lucht dat een isolerende werking heeft. De spouw kan verschillende breedtes hebben. Bij ons is dubbel glas leverbaar met een spouw van 6, 10, 12, 13 of 15 mm breed. Hoe breder de spouw, hoe meer lucht er tussen de beide glasbladen past en hoe beter de isolatie is van uw huis of kantoor.

Voordelig en eenvoudig online isolatieglas bestellen

Via onze website kunt u eenvoudig uw dubbel glas samenstellen. Onze bestelmodule bestaat uit enkele gegevens die u kunt invullen. Denk aan de breedte + de hoogte van het glas, welke glasdikte u wilt en wat de spouwbreedte dient te worden. Op basis van uw wensen ziet u gelijk welk prijskaartje hierbij hoort. Bent u tevreden met de mogelijkheden en heeft u de passende gegevens ingevuld? Dan kunt u gelijk uw bestelling bij ons plaatsen. Na een veilige betaling wordt uw dubbel glas in productie genomen, waarna het binnen twee tot drie weken bij u thuis wordt afgeleverd. Als u wilt kiezen voor HR++ glas dan zit er tussen de twee glasbladen geen lucht, maar argon gas. Dit is een warmte reflecterende coating op het glas dat ervoor zorgt dat warmte van buiten niet gemakkelijk naar binnen gaat en de warmte binnen weinig verliest maakt door een goede isolatie. HR++  glas biedt hierdoor net wat meer voordelen.

Voordelen dubbel glas bestellen bij Glaswebwinkel.nl:

 • Eenvoudig online samen te stellen
 • Zorgt voor een goede isolatie
 • Diverse glasdiktes en spouwbreedtes verkrijgbaar
 • Mogelijkheid om te kiezen voor HR++ glas voor nog meer energiebesparing
 • Snelle levering tussen de 10 en 15 dagen
 • Tot wel tien jaar fabrieksgarantie
 • Jarenlange ervaring
 • Deskundige adviezen
 • Uitgebreid aanbod verschillende soorten glazen en toebehoren
 • Voordelige prijzen
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Gratis verzending vanaf €250,-

Als u nog opzoek bent naar dubbel glas, bezoek dan de webshop van Glaswebwinkel.nl. Wij staan al jaren met veel plezier klaar voor onze klanten en bieden u uitstekende service en uitgebreide mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor al uw glasoplossingen klaar. 


Comments are closed.