Woning en Tuin

Dekbedovertrek

maandag, 11-5-2015  

Het dekbedovertrek is een alom gebruikt product. Al jaren hebben mensen meerdere dekbedovertrekken in huis. Wat nieuws is, is de grote variatie aan merken, stijlen en stoffen die er tegenwoordig op de markt zijn. Het dekbedovertrek is een heus modeaccessoire geworden voor uw huis en slaapkamer. Het dekbedovertrek is tegenwoordig ook op veel plekken te verkrijgen in allerlei verschillende stoffen. Deze stoffen kunnen erg van elkaar verschillen. Zo is er katoen, wat een heel mooie natuurlijk stof is die fijn op de huid ligt. Het voordeel aan katoen is dat je het op hele hoge temperaturen kan wassen. Het nadeel van katoen is dat het kreukt, en je dus vaak zult moeten strijken. Een dekbedovertrek van katoen kan heel fijn zijn in gebruik. Een andere stof is satijn. Technisch gesproken is satijn geen stof maar een bepaalde weving van het stof, wel wordt het vaak gezien als stof. Satijn kan heel fijn zijn op de huid omdat het koel en zacht aanvoelt, dit kan prettig zijn in de zomer. Een ander voordeel van satijn is dat het heel goed is voor je haar. Jersey is een andere stof die vaak wordt gebruikt in het maken van een dekbedovertrek. Deze stof is makkelijk in het gebruik omdat het heel flexibel en rekbaar is. Ook kreukt het bijna niet en is het een prettige stof om op te slapen. Tot slot is er ook nog flanel. Dit is een stof die heel prettig is voor de erge koukleumen onder ons. Flanel is namelijk lekker warm. Het wordt ook vaak gebruikt in pyjama’s. Ook flanel heeft als nadeel dat het kreukt. Zoals u ziet zijn er verschillende kwaliteiten stof voor het dekbedovertrek. Het kiezen van de juiste kwaliteit is heel belangrijk omdat het een product is waar u elke nacht onder gaat slapen. Ook is het een persoonlijke keuze omdat iedereen weer andere voorkeuren heeft. Naast dat een dekbedovertrek lekker moet zijn om in te slapen is het ook belangrijk dat het mooi past in uw interieur. Daarom zijn er tegenwoordig ongelooflijk veel textielmerken die zich bezighouden met het stijlvol maken van uw slaapkamer. Zo zijn er de bekende merken die u misschien al kent vanuit andere lifestyle merken zoals: Marc O’Polo, Pip Studios en Blond Amsterdam. Maar er zijn ook merken die zich volledig richten op de bedmode. Hierbij kunt u denken aan merken zoals bijvoorbeeld Essenza, Snurk en Beddinghouse. Alle merken hebben hun eigen stijl en leveren weer individuele voordelen met betrekking tot slaapcomfort of dingen als bijvoorbeeld kreukels.

Dekbedovertrek kopen

U kunt dekbedovertrekken op veel plekken kopen. Zo hebben veel huismerken van grote ketens hun eigen dekbedovertrek lijn. Maar zoals eerder vernoemd zijn er ook merken die zijn gespecialiseerd in het maken van bedmode en alles wat daarbij hoort. Deze bedmode kunt u vaak kopen in gespecialiseerde winkels. Hierbij kunt u denken aan de duurdere warenhuizen, maar ook speciaalzaken voor bed- en badmode. Ook online beginnen er nu speciaalzaken op te komen. Een mooie voorbeeld hiervan is Textielhuis. Textielhuis heeft een uitgebreid aanbod van allerlei mooie merken die u vast al kent. Textielhuis is een website waar u dit uitgebreide assortiment allemaal online kunt kopen. Daarnaast is het daar ook mogelijk om allerlei bijbehorende accessoires te bestellen. De dekbedovertrekken die te verkrijgen zijn bij Textielhuis zijn talrijk en er zijn zoveel verschillende merken dat een keuze maken heel lastig wordt. Gelukkig geeft de site veel tips over de verschillende keuzes die u moet maken. Hierbij kunt u denken aan de maat, het merk of inderdaad de kwaliteit van de stof. Naast dit uitgebreide assortiment van dekbedovertrekken is er ook een assortiment aan andere producten aanwezig op de site. Hierbij kunt u denken aan slaap accessoires zoals pyjama’s voor hem en voor haar, alles voor de kinderkamer en kinderpyjama’s en mooie accessoires voor in het huis, zoals sierkussens en spreien. Al deze producten zijn gemaakt van mooie stoffen door mooie merken. Door de grote variatie aan stijlen is er voor ieder wat wils.

Waarom Textielhuis?

Naast dat Textielhuis een uitgebreid assortiment biedt van de mooiste producten is het ook een hele fijne en overzichtelijke site. Hierdoor kunt u snel en makkelijk de merken vinden waar u naar op zoek bent, of rustig zoeken tussen het grote assortiment van het dekbedovertrek. Ook zijn de producten scherp geprijsd wat ze vaak aantrekkelijker maakt dan in de gewone winkels. Daarnaast zijn er ook nog mooie aanbiedingen op de site te verkrijgen. De combinatie van deze producten en prijzen samen met de goede klantenservice van Textielhuis maakt dat wij de site zeker aanraden bij uw volgende aankoop op het gebied van bedmode. De site is namelijk niet alleen per mail of via de site te bereiken, maar heeft ook een hele prettige telefoonlijn die door de week elke dag tussen 9 en 6 bereikbaar is om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u op de site betalen met iDeal en creditcard, wat beide hele prettige manieren zijn om te betalen. Ook worden producten die voor 3 uur worden besteld nog de volgende dag bezorgd. Zo heeft u uw nieuwe dekbed meteen na aankoop eigenlijk in huis. Ook is het een optie om de producten op te halen in de winkel, zo hoeft u geen verzendkosten te betalen. Een dekbedovertrek kan een hele aankoop zijn maar met Textielhuis wordt de aankoop niet alleen leuk en stijlvol maar ook nog prettig en voordelig.

Bekijk ook onze social media sites :
Via onderstaande knoppen kunt u dit bericht delen.


Comments are closed.