Woning en Tuin

De Taxus Baccata is de meest voorkomende taxusplant

vrijdag, 17-11-2017  

Een heg, of beter nog, een haag is de wens van menig Nederlander met een voor- en/of achtertuin. U kunt er een hekwerk omheen zetten, maar dat is niet erg mooi. Het staat misschien lelijk bij de rustieke wijk waarin u bent komen te wonen. Kies daarom voor een meer natuurlijke en groene haag. Wilt u daarom een Taxus Baccata kopen? Dan zoekt u waarschijnlijk niet 1, maar vele taxussen van deze plant. In Nederland vindt men de Taxus Baccata meer dan bijvoorbeeld zijn broertje, de taxus media “Hicksii”. Voor deze en andere taxusvarianten bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webwinkel kunt u snel en eenvoudig de Taxus Baccata in groten getale bestellen. Zowel voor tuiniers, hoveniers of voor u als consument met groene vingers is er altijd wel een plant te vinden die aan uw specifieke wensen voldoet. Meer weten over de Taxus Baccata? Lees dan ten eerste deze tekst eens door en neem ten tweede een kijkje op onze website: taxusbestellen.nl. U bent ongetwijfeld wel bekend met het fenomeen “online winkelen”. En zo werkt onze website ook. Kies bijvoorbeeld voor de Taxus Baccata en geef aan hoeveel u er wenst te ontvangen. Omdat u de taxus op een bepaalde afstand van elkaar moet poten is het handig om dit van te voren te berekenen. Hebt u daar enig advies bij nodig? Schroom dan niet maar klim in de pen. Via de telefoon en via de mail staat onze klantenservice voor u klaar.

Bestel de Taxus Baccata vandaag nog in onze webwinkel

Weet u nu hoeveel u van deze planten nodig hebt om een gezellige dikke haag te creëren? Dan kunt u de bestelling plaatsen door uw adres- en contactgegevens in te vullen. Dan kunt u de betaling voltooien door gebruik te maken van een online betaalsysteem. U bent vast en zeker wel bekend met iDEAL maar u kunt het bedrag ook handmatig overschrijven als u dat wenst. Wij zorgen ervoor dat de Taxus Baccata binnen de kortste keren wordt thuisbezorgd. Als u bijvoorbeeld op een werkdag bestelt dan is de kans aanzienlijk groot dat u de dag erna al uw Taxus Baccata kunt gaan poten. Hij wordt geleverd met een kluit zodat u enkel een gat hoeft te graven waarna u de Taxus Baccata erin kunt plaatsen. Stamp het goed aan met het zand dat u er eerst uit hebt geschept. Voordelen van deze varianten zijn onder andere:

  • Ze zijn het hele jaar door groen,
  • Ze zijn wintervast dus zelfs bij stevige kou is er niets aan de hand,
  • En het is geschikt voor iedere ondergrond. Dus u kunt het zowel in klei, löss, veen en zand poten.

Wilt u graag iets meer informatie over het onderhouden van een taxushaag? Lees dan de plantinstructies goed door. De Taxus Baccata wordt overigens in verschillende maten geleverd. De kleinste variant is 40 tot 60 centimeter en de grootste variant is 200 tot 225 centimeter. Natuurlijk zal de kleinere variant uiteindelijk ook zo hoog of nog hoger kunnen groeien, maar mocht er haast bij zijn dan kunt u dus een hogere plant bestellen.

Qua onderhoud hebt u er nauwelijks omkijken naar

Natuurlijk wilt u niet dat de Taxus Baccata te hoog groeit of te ver uw tuin insteekt. Een goede heggenschaar, of beter nog, een elektrische snoeimachine zal er voor zorgen dat de heg op de juiste hoogte wordt gehouden. Dit is weliswaar intensief werk, maar het kan ook erg ontspannend zijn. Vergeet u niet om ons op Facebook te volgen?


Comments are closed.