Bedrijven en Bedrijfsleven

De mooiste iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6

vrijdag, 17-6-2016  

Wilt u ook de mooiste iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6? Dat kan gemakkelijk en snel bij JM Promotions. Goede iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6 wordt hier snel geregeld. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen welke opdruk u graag wilt hebben. Dat is wel zo leuk natuurlijk. U kunt dan een gepast hoesje vinden en uw iphone helemaal naar uw eigen smaak laten bedrukken. De mooiste iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6 kunt u laten doen in verschillende materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hard kunststof, siliconen of tpu. Het is zelfs mogelijk om de bekende houtlook te krijgen met een design van uw keuze. Mooie iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6 kan dus via het internet geregeld worden. U heeft dan helemaal geen omkijken meer naar het proces en dat is wel zo gemakkelijk. Alles wordt voor u geregeld. Het is uiteraard belangrijk om te weten welk model iphone u heeft. Zodra dit bekend is kunt u bij dit model alle mogelijkheden bekijken. Wilt u bijvoorbeeld iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6 waar alleen een logo op komt te staan of wilt u een volledig gekleurd hoesje? Het kan allemaal. Bij JM Promotions bent u aan het juiste adres voor veel voordeel:

  • Snelle productie en levering
  • Lage prijzen
  • Veel mogelijkheden

De iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6 kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Nadat u het logo heeft gekozen of de gehele opdruk heeft vastgesteld is het mogelijk om te kiezen voor de afwerking. U heeft daarbij de keuze tussen een matte en een glanzende toplaag. De matte afwerking zorgt er natuurlijk voor dat er minder spiegeling te zien is en is van goede kwaliteit. Het glanzende hoesje geeft extra bescherming door het toevoegen van een beschermende coating. Ook is de afwerking van de glanzende hoesjes natuurlijk veel luxer. Aan u de keus welk hoesje u wilt bestellen.

Goede iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6

Wanneer u graag eens iets leuks wilt doen met het hoesje van uw telefoon is het mogelijk om bij JM Promotions te kiezen voor een stoer ontwerp voor uw iphone hoesje. Leuke iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6 kan gedaan worden in materialen zoals hard kunststof. Doordat deze hoesjes niet buigzaam zijn, geven ze een zeer goede bescherming voor uw telefoon. U kunt de iphone dan in het hoesje klikken en deze blijft lange tijd goed zitten. Het is echter ook mogelijk om hoesjes te laten bedrukken van een wat zachter materiaal. Hierdoor heeft u meer grip. Ook deze hoesjes zijn te bedrukken in de gewenste stijl voor weinig geld. Mooie iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6 is dus snel geregeld. Naast het materiaal van het hoesje is er ook veel keuze in de kleuren. U kunt uiteraard kiezen voor een mooi ontwerp in zwart/wit, maar meer kleur is ook altijd leuk. Denk hierbij dan aan een bedrukking in 1 t/m 4 kleuren, of zelfs in full color. Uw logo of ontwerp wordt naar gelieven aangepast aan de afmetingen van het hoesje. U krijgt altijd eerst digitaal een proefdruk te zien, zodat u zeker bent van het resultaat. Dit is wel zo handig, omdat u dan zeker weet dat u niet hoeft te betalen voor iets dat er toch niet helemaal uitziet zoals u dacht. Bij JM Promotions kunt u vanaf 500 stuks bestellen. Wilt u dus bijvoorbeeld iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6 met uw bedrijfslogo erop? Dat kan allemaal! U kunt de hoesjes dan weggeven tijdens promotie-evenementen om extra reclame te maken voor uw bedrijf. Het is dan natuurlijk wel van belang dat uw hoesjes goedkoop kunnen worden geproduceerd. Wilt u precies weten hoe duur mooie iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6 werkelijk is? Dan kunt u uiteraard meteen contact opnemen. De deskundige medewerkers staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Iedereen wil altijd wel een mooi nieuwe hoesje voor de iphone en alle Nederlanders houden nu eenmaal van gratis spullen. Hierdoor kunt u op een goede manier uw bedrijf onder de aandacht brengen. Veel mensen zullen met uw logo over straat gaan lopen. Het is dan altijd wel belangrijk om een ludieke tekst of een mooie afbeelding te kiezen. Alleen het logo komt heel vaak voor en is dus niet meer echt uniek.

Geen verzendkosten!

Mooie iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6 kunt u niet alleen heel goedkoop laten doen, u krijgt ze ook heel goedkoop thuisgestuurd. Bij JM Promotions betaalt u zelfs helemaal geen verzendkosten. U krijgt uw hoesjes dus snel geleverd en zelfs bij zeer grote oplages kunt u er van uitgaan dat er geen extra kosten aan de levering verbonden zijn. Kijk dus snel op de website voor alle voordelen en bestel snel uw hoesjes. Goede iphone hoesjes bedrukken voor iphone 5 of iphone 6 voor deze prijs vindt u namelijk nergens anders. Wanneer u nog vragen heeft is het ook mogelijk om eerst even contact op te nemen. Hier krijgt u bijvoorbeeld precies te horen hoe de bestelling in zijn werk gaat. U kunt echter ook meteen een goede offerte aanvragen, waardoor u nog sneller uw hoesjes in huis heeft. Bestel dus vooral op tijd, zodat u een voorraadje heeft. Het zou heel vervelend zijn wanneer u een belangrijke klant over de vloer krijgt en niets heeft om te geven.


Comments are closed.