Bedrijven en Bedrijfsleven

De houten vloeren in ons assortiment zijn van uitzonderlijke kwaliteit

woensdag, 17-10-2018  

Bent u geïnteresseerd in houten vloeren? Dat is niet zo vreemd, de mens houdt namelijk erg van hout. Het is een natuurlijk materiaal dat goed isoleert maar vooral erg veel warmte uitstraalt. Dat lukt niet met metaal of kunststof, daar moet u echt hout voor hebben. Dat u daarom voor houten vloeren in uw koopwoning kiest vinden wij van Lab 21 niet meer dan logisch. Wist u trouwens dat wij de grootste winkel in houten vloeren hebben in het land? Kom daarom eens langs voor persoonlijk advies, wij hebben voor ieder budget en iedere wens diverse houten vloeren die we op maat kunnen leggen. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? dan hebt u geluk want op lab21.nl wordt er al een flinke tip van de sluier opgelicht. Wat bieden wij u aan? In het kort mag u het volgende van ons verwachten:

  • Advies over de beste vloeren denkbaar van meer dan 35 gerenommeerde A-merken,
  • De laagste prijs garantie. En dat betekent dat wanneer u het elders goedkoper vindt, u ons dat beslist moet laten weten. Want wij passen onze prijzen daar direct op aan zodat u daar ook meteen van kunt profiteren,
  • We bieden een eigen deskundige legservice zodat we dat werk niet hoeven uitbesteden. En dat betekent voor u dat u erg snel geholpen kunt worden nadat u een bestelling hebt geplaatst. Geen gedoe met wachttijden, bij ons is de klant nog echt de koning!

Investeert in de toekomst, investeer in onze houten vloeren

Niet alleen kunt u qua houten vloeren op ons rekenen. Als dit toch iets boven uw budget ligt dan helpen we u ook erg graag aan bijvoorbeeld PVC, laminaat of de combinatie tussen beide: PVC laminaat. Bij het leggen van houten vloeren komt nog heel wat werk kijken. Het is echt iets anders dan het bekende kliklaminaat dat veel wordt gebruikt en verkrijgbaar is in iedere bouwmarkt. Nee, het houten vloeren leggen vergt heel wat voorwerk. De vloer moet worden geëgaliseerd en voor behandeld en ook als de vloeren van hout liggen moeten ze goed geolied worden en een tijdje drogen. Op zich hebt u er niet heel erg veel onderhoud aan. wel is het aan te raden om het zo nu en dan in de was te zetten. Verder zijn houten vloeren tamelijk onderhoudsvriendelijk, met een stofzuiger en/of een dweil hebt u zelfs het ergste vuil er zo af. Uiteraard gebruiken we hardhout dat is geïmpregneerd zodat vuil en water niet in uw vloer kan trekken. Dit is dan ook een investering in de toekomst. We mogen wel stellen dat u hier vele decennia lang profijt aan hebt en daarom raden we houten vloeren in ieder geval op de begane grond van uw woonhuis aan. In de hal, de woonkamer, de keuken en overige plekken.

Kom eens bij ons kijken in de allergrootste winkel van Nederland op dit gebied!

Op dit moment zijn er al 8 winkels in Nederland te vinden, in zowel het noorden, zuiden, oosten en westen. Zoek via de handige hulp direct de winkel op die het dichtst bij u in de buurt is gevestigd en kom eens bij ons langs. Per winkel vindt u het adres en de actuele openingstijden. U kunt ook op afspraak langskomen, dan staat er een medewerker voor u klaar die u de diverse soorten houten vloeren kan laten zien. Want u hebt nog heel wat uit te zoeken. Want welke houtsoort wenst u? Geeft u de voorkeur aan onbehandelde planken? Of geeft u de voorkeur aan een bepaald merk?


Comments are closed.