Woning en Tuin

Carports van Ter Huurne glastechniek en overkappingen

vrijdag, 19-6-2015  

terhuurnebv - carportsWelkom bij Ter Huurne, uw specialist in glastechniek en overkappingen. Voor hoogwaardige carports, terrasoverkappingen, lichtstraten, windschermen, tuinkamers en serres kunt u bij ons terecht. U weet in dat geval dat u kiest voor kwaliteit, ervaring, duurzaamheid en de beste service die u zich maar wensen kunt. Dat is Ter Huurne, en dat zijn wij sinds jaar en dag. Met maar liefst vijfendertig jaar ervaring op onze naam kunnen wij onszelf een expert op het gebied van glastechniek en overkappingen noemen. Wanneer u dan ook vragen heeft over de bouw van carports, terrasoverkappingen of windschermen van enig soort, schroom dan geen moment en stel uw vraag aan onze specialisten. Wij hebben op uw vraag altijd het passende antwoord en de passende oplossing. Niet alleen bedienen wij u van advies en leveren we de beste carports en andersoortige overkappingen, ook zorgen wij voor de ontwikkeling, montage en levering van de carports en overkappingen die u bij ons bestelt. Wij hebben een internationale instelling waarmee wij bedoelen dat wij niet enkel in Nederland, maar tevens in Duitsland onze producten aanbieden en leveren. Dat heeft ons een grote en betrouwbare groep internationale opkopers opgeleverd die met onze producten en diensten erg tevreden zijn en steeds weer een beroep doen op onze diensten. Wij bieden diverse overkappingen en leveren bijvoorbeeld vaak carports aan onze klanten. Een carport is een specifieke overkappingen die zorgt voor de bescherming van uw auto. Over de afmetingen en het materiaal van de overkapping kunt u uw speciale wensen kenbaar maken en wij komen altijd graag aan deze wensen tegemoet. Wat kunnen wij zeggen over de diensten van Ter Huurne. Even op een rijtje!

  • Ter Huurne heeft meer dan 35 jaar ervaring op haar naam staan.
  • Ter Huurne is internationaal georiënteerd en levert in Nederland en Duitsland.
  • Ter Huurne levert een weelde aan oplossingen voor (glas) overkappingen.
  • Ter Huurne biedt de mogelijkheid producten in de showroom te bekijken.
  • Ter Huurne hanteert een zeer gunstige prijs en kwaliteit verhouding.

Carports en overkappingen bekijken in de showroom!

Mocht u een van onze carports, serres of overkappingen graag eens met eigen ogen bekijken, dan bieden wij u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze showroom, want hier hebben wij onze producten voor u uitgestald zodat u uw keuze kunt baseren op een visuele weergave van uw wens. Ook heeft u tijdens een bezoek aan de showroom volop de mogelijkheid om vragen aan onze medewerkers te stellen. Uiteraard helpen zij u graag verder en bedienen ze u ter plekke van advies op maat. Dat is wel zo handig als u met een specifieke vraag rondloopt. Veel mensen hechten veel waarde aan deze persoonlijke service en daarom willen wij deze service graag bieden. De carports die u aanschaft bij Ter Huurne hebben een ding gemeen en dat is dat de ze allemaal van de best denkbare kwaliteit zijn. Een carport dient een specifiek doel, en dat is de bescherming van uw auto. Daarom zien wij deze beschermende functie ook als een zeer belangrijk onderdeel van de overkapping en dat vertaald zich in het materiaal waar wij mee werken. Onze carports zijn namelijk helemaal gemaakt van aluminium, een materiaal dat zich laat kenmerken door de mooie combinatie van lichtheid en soliditeit. De profielen van de carports zijn geplaatst op zeer stevige stalen kolommen. U kunt kiezen voor een omheining van glas of platen. Waar uw voorkeur naar uitgaat is helemaal aan u en zaken als materiaal kunt u dan ook met ons bespreken. Wij bieden op al onze carports maar liefst tien jaar garantie. Omdat wij onze carports zelf fabriceren, kunnen wij ze voor u helemaal op maat maken. Dat wil zeggen in de kleur en van het materiaal dat u zelf wilt. Waar u altijd even mee te maken krijgt op het moment dat u een carport wilt bestelling is met de vraag of u wel een vergunning verleend krijgt. Omdat wij vele jaren ervaring hebben kunnen wij altijd een zeer goede en realistische inschatting maken of het verkrijgen van een vergunning u problemen op zal leveren. Op basis van de informatie die wij u verstrekken kunnen we al beginnen met plannen!

Waarom kiezen voor een overkapping?

In Nederland hebben we veel te maken met wisselende weersinvloeden. Het kan regenen. Het kan vriezen en het kan dooien, en soms schijnt dan ook weer de zon. Dit seizoensgebonden klimaat is typerend voor ons kikkerlandje maar komt ook met een aantal neveneffecten die niet allemaal even handig zijn. Onder deze wisselende weeromstandigheden heeft uw auto namelijk best wat te lijden. Carports bieden hiervoor een goede oplossing. Niet alleen bieden overkappingen voor uw auto bescherming tegen weersinvloeden, ook bieden ze u bescherming. Wanneer het bijvoorbeeld regent kunt u via de carport heel makkelijk droog uw huis binnen komen, letterlijk droog van deur tot deur. Dat is een luxe waar veel mensen voor willen tekenen. Wanneer uw voortuin de ruimte heeft voor een carport is het dan ook helemaal geen gek idee om eens polshoogte te nemen van de mogelijkheden voor een overkappingen in de vorm van carports. Niet alleen levert ter Huurne echter overkappingen die uw auto beschermen. Zoals we eerder al even ter sprake brachten is het ook zo dat we mooie lichtstaten en terrasoverkappingen leveren, produceren en plaatsen. Op onze website hebben we alle mogelijkheden die wij bij Ter Huurne te bieden hebben voor u op een rijtje gezet. We raden u aan deze eens goed door te nemen! Kijk naar oplossingen die voor u interessant zijn en mocht u met een speciale vraag zitten of heeft u een specifieke wens en vraagt u zich af in hoeverre wij deze wens in vervulling kunnen laten komen, neem ook dan gerust contact op met onze medewerkers en dan helpen wij u graag verder.


Comments are closed.