Woning en Tuin

Betaalbare design meubels

dinsdag, 19-5-2015  

Design meubels voor een redelijke prijs. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Gelukkig voor u is dit echter geen droom, maar de werkelijkheid. Design meubels hoeven namelijk niet altijd een rib uit uw lijf te kosten. U kunt eens kijken naar tweedehands design meubels, maar het kan zijn dat u dit geen prettig idee vindt. Dan heeft u nu de oplossing gevonden! Het is ons een genoegen om u van harte welkom te heten bij designmeubelenstyle.nl. Hier vindt u louter en alleen betaalbare design meubels die prachtig in uw huis zullen passen. Wij zijn een online woonwinkel die gelooft in het credo: ‘design meubels voor iedereen’. Wat kunt u zoal bij ons vinden? Denkt u daarbij eens aan de volgende meubelen:

  • bureaustoelen
  • barkrukken
  • stoelen
  • tafels
  • en nog veel meer

Er is een grote kans dat u bij ons kunt vinden wat u zoekt, want wij zijn van alle markten thuis. Design meubels zijn een wens voor veel mensen, omdat u daarmee goed de eigen creativiteit en smaak kan laten blijken. Uw interieur krijgt er een upgrade mee en dat is op zijn tijd wel zo fijn. Na al die jaren van IKEA-keukens, -bedden, -banken en woonkamers heeft u behoefte aan een frisse wind door uw interieur. En dat is volkomen terecht. Maar vaak kunnen mensen dit simpelweg niet betalen, want voor design meubels moet er vaak diep in de buidel worden getast. Niet gevreesd! Bij designmeubelenstyle.nl is alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen beschikbaar. Wij laten u niet voor een dichte deur staan en daarom blijven veel klanten steeds weer terug komen. Dit vinden wij een goede blijk van waardering vanuit onze clientèle. Wat is precies ons geheim, vraagt u zich af? Dat verklappen wij hier nog even niet, maar het heeft te maken met kwaliteit, lage prijzen en klantvriendelijke service. Wij raden u aan om nu snel een kijkje in onze online woonwinkel te nemen en uw ogen uit te kijken! Het assortiment is prachtig en er is voor ieder wat wils. Onze vriendelijke klantenservice helpt u graag verder, mocht u toch nog wat ondersteuning nodig hebben. Wij zien u graag tegemoet.

Design meubels met alleen maar voordelen

Wat zijn nou de voordelen van het online design meubels bestellen bij designmeubelenstyle.nl? Een zeer grote plus is dat wij niet aan verzendkosten doen. U krijgt uw gewenste design meubels dus helemaal gratis en voor niets thuis bezorgd! Veel klanten zijn hier elke keer weer blij door verrast, want dit kan soms nog wel eens mensen tegenhouden in het online bestellen van design meubels. Maar bij ons hoeft u daar dus geen reden van te maken. Ook het feit dat de design meubels niet in ‘het echt’ zijn gezien, is een vaak gehoorde reden die wij horen. Maar ook daar hebben wij een oplossing voor: u kunt achteraf betalen! En daar boven op kunt u ook nog eens eenvoudig retourneren. Op die manier brengen wij u dus het meubel bij de deur, u beoordeeld het en als het u niet bevalt, nemen we het weer mee terug. Wat een service toch? Al onze design meubels zijn voorzien van een keurmerk en daarmee gegarandeerd van hoge kwaliteit. U kent de uitspraak ‘goedkoop is duurkoop’ waarschijnlijk wel, en dit geldt ook bij meubels. Design meubels zijn echter altijd van hoge kwaliteit en kosten daarom iets meer. Het is een goede investering voor uw interieur en het geld helemaal waard. Dat houdt ons niet tegen om de mooiste meubels tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan te bieden! Onze klanten geven ons daarom een 8,2 gemiddeld en hier zijn wij zeer tevreden mee. We doen ons best om de klant tevreden te stellen, want dat staat bij ons hoog in het vaandel. Ga daarom naar de website en ervaar onze service zelf. Bent u op zoek naar een chique barkruk of helemaal fan van de Barcelona Chair; wilt u graag een eetkamerstoel van Dr. Wood of heeft u graag een Butik tafel in huis? Het valt bij ons in een handomdraai te bestellen en u hebt het artikel binnen een mum van tijd in huis. U ziet het maar weer, bij designmeubelenstyle.nl is het eigenlijk alleen maar voordelen, voordelen en nog eens voordelen. Bezoek de website vandaag nog en geniet hier ook van!

Over ons

Doordat wij een online woonwinkel zijn, hoeven wij geen winkel en opslagruimte te huren. Dit bespaart ons veel geld en dit ziet u als klant weer terug in de lage prijzen! Wij zijn van mening dat iedereen betaalbare design meubels moet kunnen kopen. En wij maken zelf dit ideaal waar. Designmeubelenstyle.nl is dus een betrouwbaar bedrijf, want wij verloochenen onze eigen principes niet. U vindt bij ons geen gebakken lucht waar u niets aan heeft, maar prachtige en adembenemende design meubels. Onze concurrerende prijzen verassen nieuwe klanten elke keer weer, maar dit is mogelijk omdat wij bijvoorbeeld geen winkelpersoneel hoeven uit te betalen. Daar plukt u uiteindelijk de vruchten van! Zo kunt u zeer voordeling en vanuit uw luie stoel een hippe of robuuste nieuwe luie stoel bestellen. Dit is een fluitje van een cent en schroom daarom dus niet langer om eens een bezoekje te brengen aan onze website. U vindt bij ons geheid iets naar uw smaak. Extravagant, robuust of trendy; het is er allemaal. Neem ook eens contact met ons op voor al uw vragen. Dit kan met onze gezellige klantenservice via telefoon of email.


Comments are closed.