Woning en Tuin

Bestel hier een hippe wc bril

vrijdag, 9-2-2018  

Iedereen heeft een toilet nodig want iedereen plast en poept. Daar kunnen wij van detoseats.nl kort over zijn. Het zal u wellicht verbazen hoeveel uren u in uw leven op een wc bril doorbrengt. Dit is zelfs niet te tellen in uren, eerder in dagen zo niet weken. Uit wetenschappelijk onderzoek bleek zelfs dat we gemiddeld 1 à 3 jaar op het toilet doorbrengen in een gemiddeld mensenleven. Dat u daarom het zogenaamde kleinste kamertje leuk wilt inrichten is niet meer dan logisch. Wij bieden u de nieuwste trends op het gebied van de wc bril aan. Het is een leuke binnenkomst en als u het toilet verlaat dan sluit u de bril natuurlijk weer zodat u ook een leuk beeld hebt als u het toilet verlaat. Een wc bril mag hip, modern en trendy zijn maar dat hoeft niet! Als u liever een blanco wc bril wilt kopen in het wit, grijs, bruin of zwart dan moet u wellicht even naar de bouwmarkt toe. Zoekt u liever een wc bril met een mooie afbeelding in de stijl waarin u ook de rest van het toilet of misschien zelfs wel van uw huis hebt ingericht, dan zult u wel bij Deto Seats slagen! We doen namelijk ons best om de meet modieuze brillen te verzamelen en aan te bieden online zodat we tevens de laagste prijs kunnen garanderen. We hebben immers geen winkel meer nodig, enkel een magazijn om de brillen in op te slaan, en daarmee kunnen we de kosten flink drukken.

Een wc bril uitzoeken was nog nooit zo leuk

Als u op de landingspagina kijkt dan vindt u daar al enkele prachtige designs. Designs die in 2017 hip zijn maar ook in 2018 hoge ogen opgooien. U wilt toch uw gasten verrassen als ze uw toilet bezoeken en daarnaast wilt u er zelf op uw gemak voelen. Het is immers een plek waar privacy belangrijk is en waar u zich letterlijk en figuurlijk naakt voelt. In die zin is het inrichten van uw toiletruimte net zo belangrijk als uw badkamer. Hebt u trouwens ook een wc op een hoger gelegen verdieping, zoals in die badkamer? Dan kunt u natuurlijk meerder brillen bestellen of bestel dezelfde wc bril tweemaal! Alles kan, wij zijn van alle markten thuis en daarom vindt u bijvoorbeeld een wc bril met de volgende designs:

  • Versierd met grappige dieren zoals katten, vissen en de animatiefiguurtjes uit Finding Dory,
  • Kies voor een stoer design zoals een vlammende schedel of prachtige zwart-wit lightning,
  • Liever een zachtere wc bril qua look? Kies dan voor de strandafbeeldingen, de vele bloemetjesprintjes of de waterdruppels wc bril.

Er is in ieder geval voor ieder wat wils te vinden. Het voordeel aan online winkelen is dat u er niet eens uw huis voor uit hoeft. Sterker nog, u kunt op uw eigen wc bril met de tablet of laptop op zoek gaan naar een nieuw model!

Ook in 2018 bieden we u moderne designs aan

Houdt onze site scherp in de gaten want de nieuwe designs zitten er aan te komen. Bookmark de website DetoSeats.nl of volg ons op Facebook en Twitter. Het verwijderen en vervolgens monteren van uw nieuwe product is een peulenschil. Maar mocht u twee linkerhanden hebben dan helpen we u uiteraard graag. Neem eerst even een kijkje op de site want u kunt er een handig instructiefilmpjes bekijken. Dat is een universeel filmpje en zou daarom ook voor uw toiletpot moeten gelden. Lukt u het vervolgens nog steeds niet? Dan kunt u ons natuurlijk gelijk even opbellen.


Comments are closed.