Coaching en Workshops

Bent u op zoek naar zakelijke mogelijkheden?

zondag, 23-2-2020  

Bent u opzoek naar zakelijke mogelijkheden? Dan bent u bij mindset.online aan het goede adres. Dit bedrijf is opgericht door Deborah. Deborah is een gediplomeerd gezondheids- en wellness coach met een missie om personen te helpen met persoonlijke fitnessdoelen voeding en een positieve mindset. Deborah begeleidt mensen die er voor open staan om permanente wijzigen door te brengen in het leven om de uiteindelijke fitnessdoelen te behalen. Wanneer u overgewicht hebt, lichaamsvet wilt verliezen, spiermassa wilt opbouwen of een gezondere levensstijl wilt kunt u bij Deborah terecht voor ondersteuning. 

Zakelijke mogelijkheden

Wanneer u opzoek bent naar zakelijke mogelijkheden kunt u ook bij mindset.online terecht. Zo biedt het bedrijf u graag de mogelijkheid om een eigen bedrijf te starten of extra inkomen te genereren naast een baan of opleiding. Zo kunt u bij het bedrijf terecht voor zakelijke mogelijkheden wanneer u:

  • Op zoek bent naar extra inkomen of een nieuwe uitdaging
  • Dat u het leuk vindt om met mensen te werken
  • U hebt affiniteit met goede voeding en een gezonde, actieve levensstijl
  • U hebt interesse in uiterlijke verzorging

Het bedrijf biedt u de zakelijke mogelijkheden om vanuit huis parttime of fulltime te kunnen werken. Als zakelijke mogelijkheden kunt u geld verdienen als onafhankelijke Herbalife-distributeur door deze producten te inkopen met een korting en vervolgens te verkopen. Andere zakelijke mogelijkheden zijn iemand sponsoren die Herbalife-producten verkoopt of met hoge korting koopt voor eigen of huishoudelijk gebruik. 

Herbalife is een wereldwijd voedingsbedrijf dat sinds 1980 mensen helpt om een gezond en actief leven te leiden. De producten zijn exclusief verkrijgbaar via een onafhankelijk netwerk van distributeurs in meer dan 90 landen. 

Waarom werken voor Herbalife?

Het bedrijf helpt mensen om in een korte tijd financiële dromen en wensen te verwezenlijken zonder dat men hier zelf voor moet investeren. Deze investering doet het bedrijf zelf en daarom wil het bedrijf alleen samenwerken met mensen die de juiste inzet en houding hebben. Er zijn dus veel zakelijke mogelijkheden bij het bedrijf.

Wanneer u gaat werken voor Herbalife, maakt u onderdeel uit van een groot internationaal bedrijf wat actief is in meer dan 158 mensen. Het is een dynamisch bedrijf wat al meer dan 37 jaar bestaat en blijft groeien. Het bedrijf beloont medewerkers naar inzet met vele extra’s zoals een auto op kosten van het bedrijf. Het is een toonaangevend bedrijf met veel zakelijke mogelijkheden op het gebied van gezondheid en lifestyle. Omdat het bedrijf blijft groeien worden er mensen op niveau opgeleid om voor het bedrijf te werken. De zakelijke mogelijkheden zijn om parttime te werken voor 5 uur per week en hier minimaal 500 euro per maand mee te verdienen. Deze werkzaamheden kunt u gemakkelijk combineren met uw huidige baan of zelfstandige activiteit. Het is ook mogelijk om fulltime te werken en meer dan 2000 euro per maand te verdienen. Mensen die willen doorgroeien hebben geen speciaal diploma nodig, die kunnen de opleidingen van het bedrijf volgen. Het voordeel is dat u eigen baas wordt en zelf uw werkzaamheden kunt indelen. Waarbij u ondersteuning ontvangt van een succesvol bedrijf. 

Het bedrijf biedt dus veel zakelijke mogelijkheden voor u.


Comments are closed.