Ondernemers en Particulieren

Bent u benieuwd naar de prijzen spanplafond?

donderdag, 12-3-2020  

Bent u benieuwd naar de prijzen spanplafond? Dan bent u bij Marcel Wesseling aan het goede adres. Het bedrijf verkoopt en monteert door heel Nederland spanplafonds. Het bedrijf heeft jaren lange ervaring en is begonnen als een bouwbedrijf. Uiteindelijk heeft Marcel er voor gekozen zich te gaan specialiseren in spanplafonds. Het bedrijf heeft alles op voorraad waardoor het snel kan leveren en monteren. Het bedrijf heeft een showroom in Haaksbergen bij PotzWonen, hier kan het bedrijf de plafonds aan u laten zien. Daarnaast kunt u een afspraak maken om de andere showroom in Haaksbergen te bezichtigen. 

Spanplafond

Een spanplafond is een kruiselings geweven doek met een coating laag wat onder een bestaand plafond wordt gespannen en tegen een stootje kan. De standaard polyester spanplafonds zijn in diverse kleuren beschikbaar en de akoestische in twee standaard kleuren.

U kiest voor een spanplafond omdat deze meer voordelen heeft dan een gewoon plafond wat uit gipsplaatsen bestaat. Het verschil is dat u bij een spanplafond geen last heeft van krimpnaden en de verlichting naar wens kunt laten installeren. Een spanplafond is ook goed schoon te maken met reiniging doekjes.

Een spanplafond kan meestal binnen 1 of 2 werkdagen geplaatst worden en de meubels hoeven maar een meter van de muur te staan om de werkzaamheden te kunnen verrichten. Wanneer u in bepaalde ruimtes last heeft van een galm, dan kunt u er ook voor kiezen om een akoestisch spanplafond te plaatsen waardoor het stiller wordt in huis. Zo kunt u voor verschillende projecten bij het bedrijf terecht, denk aan:

  • Akoestisch spanplafond
  • Sterrenhemel met zwart spanplafond
  • Spanplafond tussen gebinten
  • Tv Wand met print
  • Schuine kap
  • Zwart plafond met sterrenhemel en ledstrips
  • Nog veel meer

Prijzen spanplafond

Wanneer u benieuwd bent naar de prijzen spanplafond, kunt u meer informatie vinden op de website van Marcel Wesseling. Op deze website vindt u alle prijzen spanplafond. De prijzen spanplafond bij Marcel Wesseling liggen lager omdat het bedrijf geen verkopers heeft, maar zelf bij de klant komt voor een offerte. 

De prijzen spanplafond hangt vaak van een aantal factoren af. Hierbij kunt u denken aan een lichtplan, het is belangrijk om te bedenken wat voor licht u hieraan wilt bevestigen. U kunt er ook voor kiezen om een spanplafond te laten bedrukken met een print of een eigen foto, wat ook meetelt in de prijzen spanplafond. Wanneer u benieuwd bent naar de prijzen spanplafond dat kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen. Er zijn dus geen vaste prijzen spanplafond, dit hangt af van de wensen en eisen van de klant. 

Tegenwoordig maken mensen vaker de keuze voor spanplafond, wat de prijzen spanplafond lager maakt. Bij Marcel Wesseling hoeft u zich niet druk te maken over hoge prijzen spanplafond. Ook is het voordeel dat bij het plaatsen van een spanplafond er niets aan breekwerk gedaan hoeft te worden.

Het bedrijf verkoopt de merken Clipso en Descor. Beide merken bieden spanplafonds aan van goede kwaliteit met een hoog afwerkingsniveau. Dit zorgt ervoor dat de spanplafonds er strak en modern uitzien. U kiest voor dit bedrijf wanneer u persoonlijk contact wil hebben met de eigenaar van het bedrijf.

https://www.marcelwesseling.nl/prijzen-spanplafond/


Comments are closed.