Vrije tijd en Hobby

Bedrijfsfeest Overijssel voor het meest bijzondere bedrijfsfeest

donderdag, 10-1-2019  

Wil je binnenkort een bedrijfsfeest in Overijssel organiseren dan ben je bij het schwarzwald  aan het juiste adres. Kijk maar eens op onze website hetschwarzwald.nl voor uitgebreide informatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest te Overijssel. Wilt u een bedrijfsfeest geven waarbij ook een heerlijke zakelijke lunch is inbegrepen of een high tea? Bij bedrijfsfeest Overijssel kant het allemaal. Wij hebben jarenlange ervaring in teambuildingssessies in de mooie twentse natuur maar ook in ons partycentrum kunt u terecht voor bijvoorbeeld een escaperoom. Wij hebben een capaciteit van 500 personen. Wij bieden diverse leuke activiteiten aan voor uw bedrijfsfeest Overijssel zoals een solextour, een limousine GPS dropping, een escaperoom, maar ook een kookworkshop of een anti-slip cursus kunt u bij ons afnemen. En altijd onder professionele begeleiding. U kunt ook kiezen voor een arrangement waarbij u afhankelijk van het budget per persoon hartelijk wordt ontvangen met koffie, thee en heerlijke cake. Daarna kiest u uit een activiteit zoals bijvoorbeeld een kever tour. Hierna heeft u pauze en eventueel kiest u nog een activiteit. Daarna is het tijd voor een diner waarbij u kunt kiezen uit een BBQ of een buffet. En om de dag echt feestelijk af te sluiten is er muziekbingo of een feestquiz. Uw personeelsleden zullen nog lang met plezier terugkijken op het gave bedrijfsuitje. Want bij bedrijfsfeest Overijssel weten wij als geen ander hoe we van elk feest of uitje een geslaagd feest maken.

Bedrijfsfeest Overijssel van alle markten thuis

Niet alleen alleen voor een bedrijfsfeest Overijssel kun je bij ons terecht maar wist je dat wij kunnen voorzien in themafeesten, vergaderingen en bijvoorbeeld trouwpartijen? Bij bedrijfsfeest Overijssel zijn we van alle markten thuis. Wat ons zo uniek maakt:

  • wij hebben al meer dan 5.000 feesten georganiseerd
  • ook voor trouwpartijen en familiefeesten
  • wij hebben moderne vergader- en congreszalen
  • 15 jaar ervaring in workshops en teambuilding sessies
  • mooie Twentse omgeving voor alle buitenactiviteiten
  • laagste prijs
  • afgestemd op uw wensen

Dat maakt dat wij bij bedrijfsfeest Overijssel een betrouwbare partner zijn als het gaat om het organiseren van de leukste en absoluut memorabele feesten. Wij gaan voor de glimlach op uw gezicht!

Totaalpakket op maat 

Twijfelt u nog over welk activiteiten u wilt organiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van feesten en denken graag met u mee om uw bedrijfsfeest Overijssel samen te stellen. Onze event manager helpt u graag verder zonder daarbij de persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. De event manager bespreekt uw wensen en adviseert over onze uiteenlopende arrangementen. Bij ons kunt u een all-in feest afnemen, of een themafeest maar ook dag vullende teambuilding. Zo kunnen uw collega’s samen een heerlijk ontspannen tijd beleven. Ook het afnemen van een vergaderarrangement voor uw bedrijf hoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als u een nieuwe productlancering wilt presenteren in een vergadering en dit wilt combineren met een themafeest. Bij de vergadering kunt u genieten van de heerlijkste belegde broodjes en na de vergadering kunt u verder met een teambuildingsessie of een leuk themafeest. Bij ons kunt u een totaalpakket op maat afnemen. En wilt u echt groots uitpakken dan kunt u ons ook inhuren voor het brengen en halen van uw personeelsleden. Zo kunt u bij uw bedrijf opgehaald worden door een limousine, een touringcar of doe eens gek met een Amerikaanse schoolbus. En na afloop van het toffe bedrijfsfeest wordt u weer teruggebracht. Zien we u binnenkort voor een bedrijfsfeest bij ons op het Schwarzwald?


Comments are closed.