ICT en Techniek

Axitour audio guide

dinsdag, 9-10-2018  

Je bent dit jaar gekozen als President van jou Lions club. Dat betekent dus dat jij dit jaar, samen met je fellow Lions, de International congres zal moeten organiseren. Er komen Lions uit verschillende landen. Enkele van deze Lions spreken geen Engels. Jij zit met de handen in het haar tot iemand je vertelt over de audio guide apparatuur van het bedrijf Axitour.nl

Audio guide huren

Het bedrijf Axitour verhuurd en verkoopt verschillende rondleiding systemen en audio communicatiesystemen. Met deze apparatuur kunnen de Lions elkaar tijdens het officieel gedeelte van het congres verstaan. Tijdens de Lions vergadering bespreek jij samen met de fellow Lions het verhuren van audio guide apparatuur. Iedereen is het eens met dit voorstel, uiteraard willen jullie graag dat de gasten actief kunnen meedoen tijdens het congres. Axitour heeft verschillende audio guide apparatuur te huur. Hoe weet je nou welke geschikt is voor jouw evenement? Het bedrijf heeft een aantal professionals in dienst die u hierbij assisteren. Het is niet onbekend dat er vele andere bedrijven zijn die ook audio guide en andere communicatiesystemen aanbieden. De klant kan naast het huren of kopen van de audio guide apparatuur. Aan jou wordt er ook hulp geboden bij het juist laten installeren van de apparatuur en ook ondersteuning bij het uitgeven en innemen van de apparaten. Het personeel van Axitour is getraind om oplossingsgericht te denken en is geen enkele gestelde vraag een domme vraag. Het bedrijf wilt samen met haar klanten ervoor zorgen dat de diensten die zij levert perfect aansluit op de wensen en eisen van jou als klant.

De juiste apparatuur

Het bedrijf heeft vier verschillende audio guide apparatuur te huur. Voor de Lions congres zijn er twee het best geschikt. Deze zijn de AXIWI AT-320 communicatiesysteem, Axitour AT-900 rondleidingsysteem, Axitour AT-500 rondleidingsysteem en de Axitour AT-300 rondleidingsysteem. Voor jou is het belangrijk dat de apparatuur de juiste taal vertaald voor de gasten van het congres. De manier van werken met rondleidingsystemen kan vaak veel geld kosten. Er wordt gewerkt met vertalers die in aparte boxen, zodat zij geen geluidsoverlast hebben, en vertalen gelijk wat gezegd wordt. Deze vertalers worden voorzien van een koptelefoon of een koptelefoon met een microfoon voor het ontvangen van de audio. Maar met de Axitour fluister set hoeft dit niet, de vertaler of tolk kan in een normale toon de veertaling inspreken. Ook is het aantal mensen, voor wie er vertaal moet worden, onbeperkt. Het kan zelfs door een vertaler bediend worden, het enige wat van belang is, is de afstand tussen de vertaler met headset en de ontvangers. Axitour maakt helemaal geen grappen met de gezondheid van haar klanten. Het bedrijf maakt gebruik van wegwerp oortelefoons, die de aanwezigen van het congres mogen houden. Deze oortelefoons worden niet voor een tweede keer gebruikt door het bedrijf. Het bedrijf verhuurd niet alleen voor congressen, maar ook voor rondleidingen, tour guides en andere activiteiten waarvoor de communicatie goed en duidelijk over moet komen. Er zijn veel bedrijven die audio guide apparatuur verhuren, maar wat maakt Axitour zo speciaal?

  • Vrijblijvend advies, geen enkele vraag is er een te veel
  • Kwalitatieve apparatuur
  • Goede hygiëne

Naast het feit dat de audio guide de rondleiding beter te volgen maakt, is dit in sommige situaties ook veiliger, omdat u in directer contact staat met het publiek. Kortom zijn er vele voordelen en kunt u dankzij onze producten en service de materialen eenvoudig aanschaffen of inhuren. Met audio guide apparatuur van Axitour zal jouw evenement zeker slagen. Je bespaart nog al wat en heb als organisator ook veel minder stress. Voor een offerte kun je gerust contact op nemen met het bedrijf. Schroom niet als je vragen hebt.


Comments are closed.