Bedrijven en Bedrijfsleven

Asbestsanering door Asbestvanhetdak.com

donderdag, 9-7-2015  

Asbestvanhetdak - AsbestsaneringWelkom op de website van advestvanhetdak.com waar u terecht kunt voor asbestsanering. Asbest is een gevaarlijke stof die nog altijd in sommige panden en gebouwen aanwezig is. Wanneer platen asbest bevatten en ze worden niet aangeraakt of bewerkt, dan vormen ze geen gevaar; maar asbest kan makkelijk vrijkomen en verspreiden dan een stof die een gevaar vormt voor de mensen in de omgeving. Wanneer er bijvoorbeeld een brand uitbreekt in een gebouw waar asbest aanwezig is, dan komt de asbest vrij. Omwonenden wordt dan gevraagd om alle ramen en ook alle deuren te sluiten om op die manier geen asbest binnen te krijgen. Het inademen van asbest kan namelijk al voor groot gevaar zorgen en op de lange termijn voor ziekte zorgen zoals kanker. Asbestsanering is dan ook belangrijk. Eigenaren van huizen en woningen, maar ook van hele panden die asbestplaten bevatten moet dit laten verwijderen. In 2024 zal het verplicht zijn en als eigenaren de asbest voor dat jaar niet verwijderen dan krijgen ze een boete opgelegd. Asbestsanering is dus iets wat u als eigenaar van een pand het beste direct kunt doen. De beste partij voor asbestsanering is asbestvanhetdak.com. Wanneer u kiest voor asbestsanering bij ons, dan zorgen wij er altijd voor dat de asbest zo snel mogelijk verwijderd is en dat uw woning of pand weer helemaal asbestvrij is. Wij werken snel en effectief en kunnen u uit ervaring zeggen dat veruit de meeste panden binnen twee dagen helemaal vrij van asbest gemaakt kunnen worden. Natuurlijk bestaan er uitzonderingen. Neem contact op voor asbestsanering als u graag wilt dat het goed, snel en in een keer goed gebeurt. Na de verwijdering van de asbest kunnen wij direct een geschikt dak aanleggen. Wij zorgen dus voor een volledige service en een goed solide asbestvrij dak! De voordelen van kiezen voor asbestsanering bij ons zijn:

  • Wij hebben meer dan tien jaar ervaring met het verwijderen van asbest van het dak;
  • Wij zorgen voor een goede inventarisatie en verwijderen de asbest altijd super snel;
  • Na het verwijderen van de asbest van het dak leggen wij direct een nieuw dak aan;
  • Het nieuwe dak kan worden belegd met zonnepanelen voor duurzame energie;
  • U geniet bij ons altijd van zeer scherpe prijzen voor de verwijdering van asbest.

Asbestsanering voor 2014 regelen

Het eerste wat wij altijd doen is kijken en vaststellen wat het type asbest is dat in het pand aanwezig is. Er zijn namelijk verschillende soorten asbest en die moeten allemaal weer op een andere manier verwijderd worden. U dient er dus rekening mee te houden dat asbestsanering niet altijd hetzelfde proces is. Ook is het zo dat de locatie van de asbest bepalend is voor de asbestsanering. We moeten dus altijd eerst een inventarisatie maken voor we tot actie over kunnen gaan. Panden of hallen die asbest bevatten kunnen het best tijdens de asbestsanering worden belegd met een nieuw dak. Er zijn flink wat zaken die geregeld dienen te worden voor de asbestsanering plaats kan vinden. Zo moeten er in sommige gevallen vergunningen worden aangevraagd. Dit alles kunt u als eigenaar van een pand, woning of loods met een gerust hart aan ons overlaten. Ook het plaatsen van het nieuwe dak kunt u aan ons overlaten. Wij hebben vele jaren ervaring en weten precies wat we doen. Met meer dan tien jaar ervaring op onze naam kunnen wij u zeggen dat wij veel situatie al wel eens voorbij hebben zien komen. Wij kunnen u dan ook altijd helpen met het plaatsen van het dak en het verwijderen van de asbest uit het dak op de juiste, beste en veiligste manier. Vraag een offerte aan en leer meer over de mogelijkheden. Veilig uw asbest van het dak laten halen kunt u het beste direct doen. Neem geen risico’s en laat het verwijderen van asbest van het dak een de ervaringsdeskundige over; dat zijn wij!

Asbest verwijderen en nieuw dak plaatsen

Wanneer u asbest in het dak van uw pand heeft en u laat dat verwijderen dan staat u natuurlijk direct voor diverse keuzes. Er zal namelijk een nieuw dak geplaatst moeten worden dat asbestvrij is. Daarvoor bent u tevens bij ons helemaal op het juiste adres want wij laten u na het verwijderen van de asbest namelijk niet in de kou staan maar zullen een nieuw, stevig dak plaatsen dat past bij uw pand. Maar wat voor dak kiest u? Voor zowel de asbestsanering als de plaatsing van een nieuw dak bent u bij ons op het juiste adres en daar zijn wij trots op. Wij bieden u graag deze complete service aan. Mocht u meer willen weten over het soort dak dat wij kunnen plaatsen of over bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuw dak met zonnepanelen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij bedienen u altijd graag van advies en brengen de situatie graag in kaart om te kijken wat de beste oplossing is voor u. Na de sanering van uw pand wordt het pand vrijgegeven als zogenaamd ‘asbestvrij pand’. Dat is belangrijk want nu kunt u vervolgens kiezen voor een nieuw dak. Wij bieden altijd zeer goede daken met veertig jaar fabrieksgarantie. Onze daken zorgen voor goede isolatie en tevens kunt u kiezen voor het plaatsen van zonnepanelen. Een goed, geïsoleerd en kwalitatief dak kunt u laten plaatsen door ons. Bekijk de mogelijkheden op uw gemak of neem direct vrijblijvend contact met ons op.


Comments are closed.