Beveiliging en Bewaking

Apk woning

dinsdag, 6-11-2018  

Niet iedereen denkt direct aan een apk woning en toch is dit geen onnodig initiatief. Net als auto’s hebben woningen ook zo nu en dan een keuring nodig. Aan de hand van deze controle wordt bekeken of het huis nog wel veilig genoeg is volgens de laatste veiligheidseisen. Dankzij deze inspectie komt u erachter of er eventuele reparaties en verbeteringen toegepast moeten worden, waar u zonder een keuring niet achter was gekomen. Het bedrijf Holland Building Maintenance is ervaren in de uitvoering van dergelijke inspecties op woningen aan de hand van de NTA 8025. Hoe zij dit uitvoeren en wat de apk woning van Holland Building Maintenance inhoudt, leest u op de website nta8025.nl. Hierop staat ook informatie over dit bedrijf en de ervaring die zij hebben in het uitvoeren van dergelijke controles. U wilt er zeker van zijn dat u straks werkelijk te maken heeft met een erkend bedrijf die echt u kunt wijzen op de veilig van uw woning. Een grondige research is daarom niet overbodig. Met Holland Building Maintenance heeft u te maken met gecertificeerde inspecteurs die op de hoogte zijn van alle veiligheidseisen waar een woning aan moet voldoen. Bij een apk woning komen zij met een rapport die voldoet aan de laatste wetten en eisen.

De rapportage van een Apk woning

Een apk woning laat u nooit voor niets doen. Het is altijd goed de veiligheid van een pand te laten controleren. Zeker door professionele inspecteurs. Alleen is het soms zoeken waar u deze deskundigen kunt vinden die zowel kennis van zaken hebben en betrouwbaar zijn. Dit zijn twee belangrijke factoren bij een veiligheidsinspectie als een apk woning. Daarnaast wilt u niet alleen een rapportage ontvangen waarin enkel staat beschreven wat er mis is. U wilt juist weten wat er gedaan moet worden om de staat te verbeteren. Holland Building Maintenance geeft graag aandacht aan de verbeterpunten. Om na te gaan of uw woning veilig genoeg is, houden zij de NTA 8025 aan. Hierbij worden de volgende punten van een huis doorgenomen:

  • Elektrische installaties
  • Gasinstallaties
  • Waterinstallaties
  • Brandveiligheid
  • Politiekeurmerk Veilig Wonen

Een andere reden om de inspecteurs van Holland Building Maintenance in te schakelen, is dat zij bij een apk woning verder kijken dan alleen de checklist van de NTA 8025. Ze controleren uw hele woning op onveiligheden. Ook die punten die niet verplicht zijn gesteld in wetten en richtlijnen. Dit is wat nodig is bij een veiligheidsinspectie, deskundigen die niet alleen lijst doornemen en dat gebeurt met een apk woning van Holland Building Maintenance.

Waarom laten uitvoeren?

Het is zeker een aanrader om een apk woning te laten uitvoeren. Wacht hier ook niet te lang mee. Vaak wordt dit geadviseerd als u de woning wilt verkopen. Maar dan komt u wellicht voor verbeterpunten te staan die ingrijpend zijn en waarvoor u een behoorlijk bedrag moet neerleggen. Bij een auto wordt dit ook periodiek gedaan en voor een woning is dat zeker geen slecht idee. Het geeft u een geruster gevoel en bij de verkoop van een woning kunt u er haast niet omheen. Als uw woning helemaal voldoet aan de veiligheidseisen dan ontvangt u hiervoor het KIWA certificaat. Dankzij de kwalificaties van de inspecteurs van Holland Building Maintenance zijn deze inspecteurs in staat u van dit certificaat te voorzien. Dat is een van de vele voordelen die u gaat ervaren als u de apk woning door dit bedrijf laat doen. Al meerdere partijen zijn u voorgegaan om hun panden te laten inspecteren. Denk daarbij aan organisaties als Verenigingen van Eigenaren, woningcorporaties en makelaars. Allemaal gerenommeerde partijen die graag gebruik maken van de beste veiligheidsinspecteurs als van Holland Building Maintenance.


Comments are closed.